mandag 18. juni 2018

Apple tv boks

Med Apple TV får du tilgang til alt du ønsker å se og høre, som filmer, musikk, bilder, spill, nyheter og sport. BufretFinn ut hvordan du konfigurerer og bruker Apple TV. Finn alle emnene, ressursene og kontaktalternativene du trenger til Apple TV.


Apple TV mediespiller (GB) - Løft tradisjonell TV-titting til nye høyder og. TV-en, digital-TV boksen eller hjemmekinosystemet fra hvor . Apple TV er tilgjengelig med og GB lagringsplass. Opplev TV som aldri før med en Apple TV fra Elkjøp.

Hvordan kan det ha seg at Apple med den lille Apple TV-boksen, som egentlig bare er et hobbyprosjekt for verdens største teknologifirma, gjør alle de store . Tidligere i høst lanserte Apple sin nye versjon av Apple TV, en total. Dermed er Apple TV blitt like mye en spillkonsoll som en tv-boks, noe . Så enkelt kan du strømme TV-kanalene på en Apple TV. Apple TV er en liten svart boks du kobler til TV-en din via en HDMI-kabel på samme måte som du gjør . Sammenlign priser på Apple TV 32GB (4th Generation) Mediesenter.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Det startet som et hobbyprosjekt, men Apple TV har solgt alt for godt til at Apple kunne fortsette dette. Den lille boksen har også sine ulemper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg