onsdag 3. august 2016

Nyeste ipad mini

Ta en titt på iPad Pro, som finnes i to størrelser – iPad og iPad mini. Se Apples nettsted for informasjon, kjøp og support. BufretMini er mye større enn den ser ut til.

Nye iPad mini gir deg kompromissløs ytelse, rett i håndflaten. Den er både tynnere og lettere enn noensinne, men likevel . Sammenlign spesifikasjoner for skjermoppløsning, størrelse, vekt, ytelse, batteri og lagring – for iPad Pro, iPad og iPad mini 4. Pad mini er kjappere i år, samt tynnere og lettere, men det skulle bare.

For på høsten kommer det alltid masse ny maskin- og programvare, . Analytikerselskapet Fiksu har oppdaget i sine logger hele tre nye iPad-modeller (da lover det godt for at mini oppgraderes også) i sine verktøy. Du sparer 9kroner på å velge iPad mini kontra mini 3. Den eneste forbedringen å finne i treern er Touch ID. Pad mini blir Pro, ifølge troverdig kilde.


Det er snart ett år siden iPad Pro 1ble lansert, men det ser ikke ut til at det kommer noen oppfølger i . Det är hög tid för en ny Ipad Mini. Apple höll inget event alls i oktober förra . Den nye iPad mini leverer kompromissløs ytelse i et hendig format.

Den største optiske forandringen er at iPad mini bare er mm tynn, noe som skyldes at den nye iPad mini, akkurat som iPad Air kommer . Her er nyheter angående de nye nettbrettene fra Apple - en ny iPad Air og iPad mini med Retina-skjerm. Les nyhetene fra kveldens Apple-lansering. Se beste pris på Apple iPad Mini GB. Apples nye nettbrett dukket plutselig opp i nettbutikken.


Se video med Apple iPad Air og nye iPad Mini. Pad Mini kom i 20og er en mindre iPad med tommers skjerm, mot . Køb iPad mini fra Apple hos Elgiganten i dag. Vi tilbyder et stort udvalg af modeller. Pad'en blev, lidt overraskende, præsenteret i forbindelse med lanceringen af den nye iPad mini. Pad havde en markant kraftigere processor . Pad Air er den tynneste og mest kraftige iPad noensinne.


Pad Air en ny Retina skjerm med anti-reflektivt . Siden fersk iPad Air ble lansert 2 blir oktober, det nye og varmt favør til Apple-fans. Det nyeste produktet vi har fått inn til utprøving, er Huawei Mediapad M et nettbrett i det vi kan kalle Ipad Mini-klassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg