tirsdag 16. august 2016

Canon kompaktkamera

Våre avanserte kompaktkameraer er det perfekte, bærbare alternativet eller supplementet til et speilreflekskamera, med eksepsjonell ytelse og ubegrenset . Hold deg tilkoblet på farten med Wi-Fi-kompaktkameraer. Du kan laste opp, skrive ut og sikkerhetskopiere bilder til smartenheter med . Vi har testet Canons proffe kompaktkamera. Hvordan greier Canon seg når de tar opp konkuransen med Sonys RX1III?


Canon har lansert EOS 80D og gitt GX en sårt tiltrengt. BufretCanon Ixus 1kompaktkamera (sort).

Canon Ixus 1kompaktkamera (sort). Canon PowerShot SX4ultrazoom kamera (sort). Canon Ixus 1kompaktkamera er lite nok til å få plass i skjortelommen, men pakker sterk kraft med en megapiksel sensor, 10x optisk zoom og WiFi med . For Powershot GX er et virkelig vellykket kamera. Det er ikke det kjappeste i klassen, men det går ned i . Det er oppskriften i et av de beste kompaktkameraene vi har testet.


Canons nyeste superkompakt danker ut mobilkameraet, og de fleste konkurrentene. Unter unseren Kompaktkameras mit leistungsstarken Canon Technologien auch. Brauchen Sie Hilfe bei der nach einer Kompaktkamera?

Canon Powershot G7X MkII Kompaktkamera - 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg