onsdag 3. august 2016

Strukturert vann

Hva er strukturert vann og hvordan fungerer det? Hvorfor strukturert vann er så viktig, og hvilken effekt det har på kroppen? Glass, programmert ved bruk av TPS-metoden, restrukturerer vannet i flasken.

Jeg har altså en bekjent som tror fullt og fast på guru-doktorene som fronter strukturert vann. Hva kan jeg si til han for at han skal slutte å plage . Vann er forskjellig overalt for det har minne avhengig av hva det har opplevd. Her kan man finne litt informasjon om strukturert vann, moderne vannbehandling, .

For eksempel skal såkalt strukturert vann ha en positiv effekt på hvordan spillere restituerer seg etter trening. Kangenvann, ionisert, alkalisk og strukturert vann. Strømsgodsets hemmelige våpen i den hjemlige fotballserie er strukturert vann, skriver Drammens Tidende: . H3O vitalisert, strukturert og levende naturlig vann.


Vann inneholder informasjon og finnes i naturen (fosser, elver, hav) i klynger av molekyler, disse er mye . Livet selv ble født i det, og det er viktig rolle er kjent for alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg