mandag 15. august 2016

Billig projektor

Med en projektor og lerret fra Lefdal kan du billig og enkelt realisere hjemmekinodrømmen! Vi kan tilby lerret fra og oppover. Bare pass på kasteavstanden mellom projektor og lerret, da billige projektorer gjerne har kortere kasteavstand enn lange.

Det blir ikke ordentlig hjemmekino uten stort bilde. Da behøver du en skikkelig projektor, som heldigvis har blitt mye bedre og billigere med . Stort bilde - liten pris: Vi har testet fire billige hjemmekinoprojektorer. BenQ W10setter virkelig standarden for de billigste projektorene. W10er som forgjengeren en DLP-projektor med en DMD-brikke fra . Velg blant et bredt utvalg av prosjektor til kontor eller hjem.


Projektorer kommer i mange former og prisklasser. Billigere og bedre teknologi har fått mange til å la seg friste til å også skaffe seg en . Her kan du finne en projektor som passer dine behov og sammenligne pris fra en rekke nettbutikker som tilbyr Projektorer. Er du på jakt etter en billig projektor, . BenQ HD og 3D projector selges trenger ikke ny lampe og fungerer helt fint + lite brukt følger med ; -startkabel -kontroll Her er en link til projectoren all info om .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg