mandag 15. august 2016

Barnefilmer norsk tale

En liste med barnefilm som du kan streame direkte fra sofaen. Noen av filmene finnes gratis på Viaplay. Filmene har svensk tale, men har du hørt Pippi dubbet på norsk vil du nok gå for den svenske originalen.

Det er ikke bare for oss voksne det er praktisk å streame filmer, det er også gull verdt når de små skal underholdes. Tegnefilm (904); Animasjon (363); Bradley Cooper (1); Britt Robertson (1); Dennis Quaid (1). Familie- Barnefilmer - Film på CDON.


Synes det er kipt når flere av filmene kun finnes på engelsk, dansk og finsk.

Filmer som ligger under kategorien Familiefilm vises med engelsk tale, mens filmer under kategorien barnefilm vises med norsk tale. Jeg trenger noen til flyturen vi skal på, siden jeg ikke har CD-rom på pc-en. Noen forslag til hvor jeg kan finne? Det ser ikke ut som om det går an å søke på norsk tale som et kriterie blant barnefilmene på itunes? Noen som har tips til filmer de har lastet . Mange kvalitetstitler, men og også noe skikkelig ræl.


Selv så liker jeg veldig god de japanske; Katteprinsen, Kikkis budservice, . Disney: Peter Pan Jakten på den forsvunne lampen Ringeren i Notre Dame Mary Poppins Tornerose Mulan Aristokattene Annet: Tommelise Mummitrollet Ronja . AllFlicks Norge presenterer en komplett liste over alle filmer, serier og dokumentarer på Netflix Norge.

Den omfattende A-Z liste kan sorteres etter tittel, . Har en familie, og tenkte å øke tilgang til barnefilmer med norsk tale, er det noen torrent-sider som anbefales for dette? Norske stemmer ved blant andre Jan Gunnar Røise, Tomine Harket, Emilie Skolmen Kaafjel Espen Klouman. Barnefilmer Norsk tale torrent download locations. Barnefilmer Norsk tale Video Movies: days. Carino: Flåklypa Grand Prix, norsk tale, aldersgrense alle.


Mens vi venter , Disney-produksjon om jul, tegnefilm, norsk taler, passer alle . Hvordan får man norsk tale på barnefilm? Nå leide vi film og det var bortkastet og penger ut av vindu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg