fredag 5. august 2016

Sony xperia nettbrett

Klarere, raskere og supertynne – HD-underholdning på et helt nytt nivå. Finn det som er perfekt for deg, på det . Sony viste Xperia Tablet Z for første gang under Mobile World Congress i Barcelona.

Lanseringen ble holdt i et lagerlokale flere kilometer fra . SNIKTITT: Sony Xperia ZTablet er det letteste nettbrettet i. TEST: Sony Xperia ZTablet Compact12. Best pris på Sony Xperia Tablet Z SGP3Nettbrett - Sammenlign.

Jelly Bean-operativsystem, Quad Core-prosessor og en 1tommers skjerm med 1920x12pikslers . Sammenlign priser på Sony Xperia Tablet ZSGP7Nettbrett. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sony Xperia ZTablet er akkurat nå markedets beste Android-nettbrett. I en verden av kjedelige, like nettbrett, gir Sony oss en wow-følelse av de sjeldne med sitt nye nettbrett Xperia Tablet Z. G Hvit - 32GB, WiFi+4G, 2k-skjerm vanntett PSRemote play Android 5. Sonys siste nettbrett er en fryd for den som synes smartmobilen gir for lite plass å boltre seg på.


Sony Xperia ZTablet er imponerende på alle måter og vil overraske deg med flere utrolige funksjoner som vanntett design og en TRILUMINOS-skjerm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg