onsdag 10. august 2016

Data og elektronikk vg1

Samfunnet er i stadig høyere grad blitt avhengig av en rekke data- og elektronikksystemer og elektronisk infrastruktur. Data og elektronikk skal medvirke til å . Timetallet er oppgitt i minutters enheter.

Data- og elektronikksystemer: 1årstimer. Boka har fokus på: enkel innføring i sentrale begreper og enkle prinsipper for å måle grunnleggende elektriske størrelser; montering, driftssetting, feilsøking på . Lage krets på Elektro Data og Elektronikk VG- Skole. Data og Elektronikk VG- Skole og leksehjelp.

BufretVg– Videregående trinn eller opplæring i bedrift. Praksisoppgaver i faget Data- og elektroniklksystemer. Disse oppgavene kan tilpasses i omfang og innhold slik at de passer hver . Send meg gjerne en epost om det er noe du savner eller som bør rettes opp. Lærerressurser Automatiseringssystemer, Vgelektrofag Monday, February 0 2015.


Bildearkiv til Data- og elektronikksystemer ligger nå i ressursbanken. Her finner du lærestoff for Elektrofag Vgsom gir deg mulighet til å nå alle kompetansemålene i læreplanen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg