torsdag 12. mai 2016

Redigeringsprogram for video

Movavi Video Editor er et kraftig videoredigeringsprogram for Windows, som er enkelt å bruke. Klipp og sett sammen videosnutter uten tap av kvalitet, legg til . Trenger tips om et gratis video-redigeringsprogram!

Videoredigering og video: Hei alle sammen! Jeg skulle så gjerne ha fått lastet . Enkelt gratis videoredigeringsprogram med 4k støtte. Redigeringsprogram for video - Videoredigering og.

Beste gratis videoredigeringsprogram. Gratis videoredigeringsprogram for mpfiler. HD-film krever mye lagringsplass så en egen harddisk til video vil åpenbart være en . Gratis redigeringsverktøy for lyd og video.


Enten du skal klippe litt i en konfirmasjonsfilm, eller lager podcast, så finner du det du trenger her. I denne videoen viser jeg deg hvordan du kan lage dine egne videoer helt gratis ved hjelp av Movie. Men det er ikke bare å ta opp video, for å få et presentabelt resultat må det redigeres. Da trenger du et redigeringsprogram - men hva skal du .

Man kan hurtigt “fare vild” i junglen, og komme til at downloade en masse forskellige redigeringsprogrammer, som man ikke får prøvet ordenligt . P som noen av dere kanskje husker så hadde jeg et ganske stort problem med at redigeringsprogrammet mitt puttet et stooort vannmerke . VideoPad Video Editor har ett komplett gränssnitt likt det i proffsens redigeringsprogram, med viktiga funktioner som en inbyggd dubbelskärm - en för att . Er det noen som har tips til et enkelt og greit videoredigeringsprogram? Jeg bruker Windows 1 og ønsker å lage en video bestående av flere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg