torsdag 26. mai 2016

Mac til hdmi

Det er mange som spør seg hvordan de skal få vist innholdet på Mac-en sin på TV-en. Med en PC trengs det kun en HDMI-kabel, men det er . Finn kabler, dokkingstasjoner og batterideksler for Mac.

Få svar på vanlige spørsmål om bruk av HDMI sammen med Mac-maskiner. Hvilke Mac-maskiner kan bruke HDMI? Hvilke Mac-modeller har innebygget HDMI? Disse Mac-modellene har en HDMI-port for enkel tilkobling til HDTV og andre skjermer: Mac mini .

Hama adapter MiniDisplay Port til HDMI - Adapter for tilkobling av din MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air til en kompatibel HD-TV som støtter 1080p. Tilkoble nyere Mac-maskiner til eksterne skjermer. Brukes til TV, projektor, monitor m. We're going to focus on connecting any newer Mac to any fairly modern TV by way of a physical HDMI connection, thus, a few third party . Jeg har et lite problem når jeg skal koble min macbook pro til en nesten ny TV (en Samsung LED). Det som skjer er at jeg får fine klare . Har slått av og på i forskjellige rekkefølger på komponentene, byttet om på hdmi kabler.


Byttet macen ut med en ATV som ga både bilde og lyd . This guide explains how to connect a Macbook to a TV using HDMI.

Depending on what version your Mac is, you'll need a Mini-Display .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg