torsdag 26. mai 2016

Jif engangsmopp

Jif Engangsmopp er effektiv til alle gulv og klar til bruk. Med nye Jif Engangsmopp er det enda enklere å feste . Med Jif Mopp Startpakke gjør du gulvvasken grundig og effektivt.

Jif Engangsmopp Krystal eller Jif Engangsmopp Allrent (våtmopping); Jif Støvmagnet . Med nye Jif Engangsmopp blir gulvvasken enda enklere! Jif Basic Multispray er en effektiv og skånsom spray som er PH-nøytral, og kan. Prøv Jif Basic Multispray for en enkel og effektiv rengjøring!

Sitter det litt langt inne å komme igang med gulvvasken, kan løsningen være å finne frem boksen med Jif Engangsmopp - så får du få rene gulv i løpet av noen . Enda enklere gulvrengjøring med nye Jif Engangsmopp Krystal. Med nye Jif Engangsmopp Allrent blir gulvvasken enda enklere! Men med Jif engangsmopper går det faktisk relativt kjapt å vaske gulvet. Jeg regner med de fleste av dere kjenner til sånne engangsmopper.


Jif Mopp er en klar markedsleder og har drevet denne utviklingen i flere år. Men er det så veldig miljøvennlig med engangsmopper som du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg