torsdag 5. mai 2016

Brettspill

Norges største nettbutikk for Brettspill, med stort utvalg og lynrask levering. Kjøp Cards Against Humanity, Carcassonne, Ticket to Ride, Settlers . BufretDet populærvitenskapelige ungdomsprogrammet på NRK har vel hatt et brettspill tidligere også, uten at vi i BSG har vært borti det. BufretLignendeSpillskrinet - Nettbutikk for brettspill og kortspill. Velkommen til Spillskrinet - lidenskapelig leverandør av brettspill og kortspill siden 2000!


Søk etter klassikere som Risk, Monopol eller Trivial Pursuit eller det nyeste i brettspill- verdenen. MERK: Enkelte butikker oppgir ikke alltid hvilken versjon av . Brettspill - viser omtaler fra brukere. Det finnes også Historikk om prisendringer og annen informasjon. For eksempel hvilke betalingsmåter de aksepterer, om de . Hos BR har vi et stort utvalg av spill til familien - Fri frakt ved kjøp over 4kr. Handle online, bytt i alle butikker!


Brettspill er et spill som spilles på et brett, ved at brikker settes ut, tas inn eller flyttes rundt på brettet. Brettet kan enten være trykt på en plate, som i Monopol, . Glem TV, mobiltelefon og alt annet som får deg til å tenke på hverdagslivet. I påskeferien er det sjokolade, god drikke og brettspill som gjelder!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg