onsdag 4. mai 2016

Gps motorsykkel

Motorsykkelvennlige navigasjonsenheter som er utviklet av motorsyklister. Vi dekker de fleste behov for GPS. Vi er størst i Norden på GPS for motorsykkel og autorisert forhandler for Garmin.

Vi har låsbare GPS-holdere til alle GPS'er. GPS for motorsykkel (grusveier og stier)19. BufretLignendeSe hele utvalget vårt av TomTom Rider-GPS-enheter for motorsykkel. Egendefinert navigasjon for motorsyklister, inkludert ruteplanlegging, håndfritelefonering .

Kunne monteres i både bil og motorsykkel. Er ingen racer på GPS selv, men testet TomTom Rider'en jeg har på pinseturen vår til Sverige og . Et sikkert tegn på at sommeren har kommet er antallet motorsykler på norske veier. Dette er et marked som også GPS-produsentene har . GPS er uunnværlig, også på en motorsykkel! Men det stilles helt andre krav til en MC-GPS enn til en vanlig GPS. Kelkoo hjelper deg med å identifisere hvilke.


Nye motorsykkel gps-er fra TomTom. Nylig lanserte Garmin et rimeligere alternativ til motorsyklistene.

Mottar navigasjonsinfo fra smarttelefon og viser den på en gjennomsiktig film på frontruten eller et påfestet reflektorobjektiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg