mandag 29. februar 2016

Ipad med sim

For når jeg skulle sette på plass mitt nye micro-SIM-kort, klarte jeg rett og slett ikke å finne ut hvor kortet skulle plasseres. Har du en iPad som ikke støtter SIM-kort, trenger du trådløst internett for å komme på nett. Med en iPad som støtter SIM-kort, kan du koble til .

Ta en titt på iPad Pro, som finnes i to størrelser – iPad og iPad mini. Se Apples nettsted for informasjon, kjøp og support. Med Apple SIM-kort er det enkelt å tegne kortsiktige, langsiktige eller delte mobildataabonnementer direkte fra iPad Pro, iPad Air eller iPad . Apple SIM holder iPad på nett i over 1land og områder over hele verden.

Når du kommer frem, velger du ganske enkelt et abonnement for datatrafikk rett på . Kjøper du derimot iPad fra Telenor med Mobilt Bredbånds-abonnement og sim-kort, er du alltid på nett med suveren dekning fra Telenor. Hvis du kommer til å bruke iPad til å surfe på internett via. Med tvilling-SIM slipper du å koble opp via mobilen hver gang du skal på nettet, . How is it different from a regular SIM? The Apple SIM is a multi-carrier capable .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg