torsdag 18. februar 2016

Atea bryn

Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Atea er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bruke kompetansen vår til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med kundene og partnerne våre skal .

BufretAtea service og support (SOS) er vårt nasjonale kundemottak for alle servicehenvendelser. Du kan kontakte oss timer i døgnet, 3dager i året. Datamaskiner og -utstyr - En gros.


Atea OSE: atea (tidligere Merkantildata (1968–2003) og Ementor.

Konsernet er notert på Oslo Børs med tickeren ATEA. OPPDATERT: Atea kan komme til å forlate Brynsalleen 2. Atea vurderer uansett å forlate lokalene i Brynsalleen (bildet). IT-infrastruktur og -tjenesteselskapet Atea presenterte sitt regnskap for. Atea Klubb teamet sitter hovedsaklig på Bryn i Oslo, men da Atea har kontorer på et tyvetalls steder fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør kan vi gi din klubb . Atea, som har hovedkontor i Brynsalléen på Bryn-Helsfyr, overtar alle aksjene i selskapet og samtlige medarbeidere vil fortsette i Atea etter . I tillegg skal NTE ta i bruk moderne skyteknologi for drift og forvaltning av sine klienter, også dette levert av Atea, som har hovedkontor i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg