mandag 22. februar 2016

Handsfree bil

Kjør sikkert med handsfree-utstyr i bilen. Hos oss finner du monteringsordning til mobilen og handsfree-tilbehør med Bluetooth, så du kan holde hendene på . Trådløs bluetooth-enhet med innebygd mikrofon og høyttaler som pares sammen med mobiltelefon for å forenkle . Vi har høytalere, handsfree og ørepropper i alle varianter som matcher din. Plantronics Explorer 5Handsfree.


Bluetooth handsfree høyttaler for bil, Blue. Handsfree er per definisjon en fastmontert telefon i bil med et tale og lyttesystem.

Telefonen skal altså være fastmontert. Jabra Freeway er en bluetooth-handsfree som har en utrolig lydkvalitet. Om du skulle forlate bilen, vil enheten gå.


Kjøp handsfree til bil direkte fra lagerhylla hos NetOnNet. Vi er nettbutikken som selger elektronikk fra kjente merkevarer til lave priser. Ikke gråt selv om du ikke bestilte handsfree eller iPod-tilkobling da du kjøpte ny bil. Parrot CK31LCD er en av de mest avanserte hands-free bil kitet i markedet. Med Parrot CK31LC er det mulig å ringe eller motta samtaler sikkert og med . Parrot MINIKIT Neo HD Bluetooth Handsfree Bilmonteringssett - Svart.


Parrot Asteroid Nettbrett Bluetooth Bil Sett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg