tirsdag 2. februar 2016

Fotoskriver

For under 18kroner kan du få en A3-fotoskriver. Her tester vi det store formatet i en billig og en profesjonell kategori. Papirkopier i valgfritt format med utmerket kvalitet direkte i hånden.

Fotoskrivere blir hele tiden billigere, bedre og mer oppkoblede. Canon Pixma fotoskriver iP72- iP72er en rask fotoskriver fra Canon med separate blekkpartoner, Wi-Fi grensesnitt, utskrift fra smarttelefon og kompakt . Se hele utvalget vårt av PIXMA-fotoskrivere Disse kompakte og brukervennlige skriverne er utviklet for å gi fotoutskrift av høy kvalitet. Canon imagePROGRAF PRO-10er en dedikert Afotoskriver som bruker pigmentblekk for best mulig utskriftskvalitet samt god lysekthet .

Sammenlign priser på Fotoskrivere. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Canon Pixma Pro-Fotoskriver A3+ Pro Printer, blekkpatroner. Vis alle produktene i kategorien Små fotoskrivere. Dustin har bra priser og raske leveranser.


Jeg har begynt å tenke tanken på å kjøpe meg en fotoskriver. Idèen har først og fremst kommet etter at jeg har hatt to ukers fotopraksis gjennom . Fotoskriver for A3+-format; Trådløs tilkobling; Kvalitetsutskrifter.

Skape profesjonelle, salgbare utskrifter med den her A3+ skriveren med farger uten å sende bildene til en fotolab. Kompakte fotoskrivere for utskrifter i x cm, er ikke noe nytt. Vi har tidligere testet flere av dem, men det har så langt vært løsninger for . Canon PIXMA iP87er en fotoskriver med støtte for A3+ bildeutskrifter.


Skriveren har et avansert system med seks farger for en fantastisk kvalitet på bildene. Med økende salg av digitalkameraer har det blitt større fokus på fotoskrivere. Kvalitetsnivået på dagens fotoskrivere er jevnt over høyt, så det er . CANON PIXMA IP72WiFi Fotoskriver 5-blekkpatroner AAirPrint-støtte (6219B006) - Type: Blekk - Multifunksjon: Nei - Farge: Ja - USB: Ja - Ethernet: Nei . Stjørdal Foto får du konkurransedyktige priser og stort utvalg innen det beste av fotoutstyr.


Vi driver også med innbytte og salg av brukt fotoutstyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg