fredag 19. februar 2016

Backgammon spill

Enkelt å lære, vanskelig å bli god i. Her kan du øve deg, eller spille mot Norges beste. Backgammon hører til gruppen spill med ufullstendig informasjon hvilket innebærer at backgammon ikke er et 1 ferdighetsspill og dermed har innslag av .

BESKRIVELSE: Sannsynligvis verdens eldste ennå eksisterende spill, med røtter tilbake til oldtidens Egypt, via det gamle Roma og den arabiske verden . Startoppstilling og spillets hensikt. Backgammon og alle varianter av backgammon utgjør en litt anderledes type spill enn de vanlige . Backgammon er et spill av flaks og dyktighet.

Det spilles av to personer med stykker hver på et styre bestående av områder eller punkter. Backgammon er et av verdens eldste spill, og kilder kan spores 50år tilbake i tid. Backgammon er av de spillene hvor den som vinner hardnakket holder på . Her får du de klassiske spillene Sjakk og Backgammon i en nydelig tre-utførelse.


Spilletbrettet har Sjakk på den ene siden og Backgammon på den andre. Det arrangeres arlige mesterskap i regi av World Backgammon Club med hovedkontor i New. Backgammon er et spill for to personer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg