onsdag 3. februar 2016

Multi mattebok

Under Multi Nettoppgaver 1-finner du 1a, 1b , 2a, 2b, 3a, 3b, 4a, 4b. Denne siden vil bli borte i løpet av mars 201 og du sendes da automatisk videre til våre nye sider. Addisjon og subtraksjon – nivå 1 .

Lærerens bok følger grunnboka side for side og gir forslag til spill og aktiviteter med samme fag. Multi Smartbok er en digital versjon av læreboka. Elevene kan markere i teksten, søke, lage bokmerker og legge inn egne notater.


MULTI gir en engasjerende, meningsfull og morsom vei til matematikk! Verket holder fokus; hvert tema behandles grundig og over en lengre . Læreverk: Multi grunnbok 3A og 3B, Oppgavebok, Multi kopiperm, Multi 1-grublishefte og Multi sine nettsider. Din trygghet i matematikkundervisningen.


Lágádus - ForfatternesForlag har lansert Multi matematikk på nordsamisk for mellomtrinnet. Bøkene er gratis til grunnskoler i Norge som . Fortell om dine og barnas erfaringer med sine mattebøker. Forlag: Aschehoug Bilde Multi Forfattere: Bjørnar Alseth, Ann-Christin . Hatteng skole i Storfjord kommune, Nord-Troms.


Femtallsystemet er et tallsystem der man bare bruker siffer for de fem første tallene, det vil si at vi bare har fem siffer til . Nye digitale kartleggingsprøver: Halvårsprøve og årsprøve. Nå har jeg i flere år irritert meg over dårlige lærebøker i matte på barnetrinnet (har flere barn i skolealder). De bruker multi mattebok, og jeg . Inspirasjon og motivasjon for matematikk. MULTI 5–har samme metodikk og solide og tydelige struktur som MULTI 1–4.


Dette sikrer en god overgang mellom . Kjenne igjen de norske myntene og bruke de i kjøp og salg. Sendes normalt fra oss i løpet av virkedag. Ekstra for de som ønsker: gjør prikker muntlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg