mandag 8. februar 2016

Fm sender med bluetooth

FM-senderen har som oppgave å sende et innkommende lydsignal trådløst via FM-båndet. Signalet kan fanges opp av de fleste radiomottakere, både nye og . Belkin CarAudioConnect FM Bluetooth.

Lettbetjent og kompetent FM-sender. Kjøp i stedet en radiosender som du enkelt kobler til f. Praktisk FM-sender som kobles til bilstereoen via FM-båndet henholdsvis bluetooth til mobiltelefonen (eller annen enhet) og muliggjør avspilling av lokalt lagret . Det betyr at du ikke trenger en egen FM-sender for å overføre lyden fra. Så lenge Bluetooth er aktivert på både stereo og mobil vil de som . TBluetooth FM-sender Og Billader.


Forever TR-3Bluetooth FM-sender Dobbel USB-billader. Kitsound FM-sender til bil (sort) - Kitsound car FM-sender kommer med 3. Senderen får strøm via bilens strømuttak. Lytt til musikkfiler på en radio i nærheten. FM-senderen fungerer som en batterilader samtidig som musikken sendes på valgt frekvens.


Lytt til din favorittmusikk, podcaster og lydbøker gjennom bilradioen eller andre radiomottakere via smart FM-sender med Bluetooth.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg