onsdag 3. februar 2016

Playstation spill for barn

Kjøp barnespill til PSi norges største nettbutikk for spill! En undersøkelse foretatt av medietilsynet konkluderer med at prosent av norske barn har spilt spill med aldersgrense høyere enn det som er . Grunnen til det er at denne aldersgrensen ikke alltid forteller om spillet passer bra til alderen.

For øvrig vi mange eldre barn og voksne også ha . Far vil ha PS men ser jo at Wii er bedre til små barn. Er det noe spill for 4-åringer på PS3? PS spill til barn 4-år, anbefalinger?

Wii eller PStil små barn - Fellesinnlegg24. BufretHvor starter prosessen for barn og unge som drømmer om å lage sitt eget spill? Barnevakten intervjuet den norske spillutvikleren Mattis Folkesta som har laget . Finn frem til siste versjon av ditt favorittspill, eller beveg deg inn i et nytt spillunivers og bli en vinner i en av våre andre bestselgende Playstation-spill. Hos BR finner du et stort utvalg av Playstation spill. Vi følger godt med på hva som er siste nytt av spill og sørger for å oppdatere sortimentet løpene, sånn at du . Spar denne filtreringen i min liste.


Spill som er passende for barn opptil år. For mer informasjon angående aldersgrenser for spill, .

Er det noen som har gode tips til spill for barn mellom 6-år til ps4?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg