tirsdag 20. oktober 2015

Spill ipad barn

Under finner du iPad-spill som passer fint for barn. Noen er lærerike, andre bare morsomme. Ja, faktisk vil du ha glede av flere av dem også .

Få Kiddlys tips til de beste barne-appene på markedet akkurat nå. Pad'en kan brukes til mye mer enn spill . Et eksempel var i et smurfespill, og vi har for eksempel også sett at barn har kjøpt rubiner for . ABC-spillet (fra år) Norsk spill for barn som vil lære bokstaver og ord.

Barna skal gjenkjenne hvilken bokstav forskjellige ord begynner me . Andre apper er ment som ren underholdning, men da lærer barnet. Du tar med deg en iPad ut når det er mørkt og ser stjernebildet rett over . Velkommen til App for barn – et morsomt og pedagogisk puslespill for barn mellom og år. Alle puslespillene har varierende vanskegra og målet er å utvikle . Velkommen til App for små barn – Et morsomt og lærerikt spill for barn i alderen 0-år! Det finnes 1forskjellige ord og lyder å lære. Velkommen til Gøy for barn – en morsom og lærerik app for barn i alderen 1-år!


Gøy for barn inneholder spill og puslespill - alt i en app.

Med sin store skjerm, brukervennlighet og spennende verden av apper og spill er iPad og nettbrett blitt svært populære blant barn. Hva man får ut av en iPad-applikasjon handler om hvordan de voksne. Jeg tror det er viktigere med rammene rundt spillingen, enn at barn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg