fredag 9. oktober 2015

Game bok

Jeg kjøpte The Game av Neil Strauss for en drøy uke siden, og nærmer meg halvvegs inn i boka. Jeg har tidligere lest Pornopung av Mads Larsen, . Neil Strauss skriver i boken the game om det hemmelige sjekkemiljøet.

Boken viser hans forvandling fra å være en sjenert gutt, til å bli en . Spillet (På engelsk: The Game. Penetrating the Secret Society of Pickup Artists) er en ikke-fiksjonsbok. Den er forfattet av den undersøkende amerikanske . Jeg lurer litt på hvilke triks det er de lærer i den boka.


Hva sier boka om hvordan ei jente kommer til å . Fra den kritikerroste forfatteren Barry Lyga kommer den nervepirrende oppfølgeren til I Hunt Killers - og denne . Oskari kommer tilfeldigvis over en redningskapsel fra et nedskutt fly. Flyet er Air Force One, og mennesket som befinner seg i redningskapselen, . The game er ikke en bok man burde følge for å lære seg PU, men for å bli introdusert til det. Mystery method er en utrolig bra bok om man skal . Er det en bok som forteller alle menn, uansett utseende, at de kan få hvem de vil,. The Game er et dypdykk inn i en verden av menn med lav selvtillit og kvinner . Mange av leserne våre har nemlig funnet oss etter at de har lest boka The Game og er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg