mandag 12. oktober 2015

Ipad i bilen

Fest nettbrettet i baksete på bilen med Vogels TMM 1Seat Mount. Pad Air til det perfekte underholdningssystemet i bilen. Hold iPaden på plass med stativer og dokkingstasjoner.

Pad-en i bilen er et sikkerhetsspørsmål. Her tipser Mekonomens ekspert om ulike holdere. Pad og andre nettbrett har etter hvert blitt en fast følgesvenn for mange. Her er de vanligste feilene voksne gjør når de skal sikre barna i bilen .

Verdens kuleste duppeditt akkurat nå må selvfølgelig inn i bilen også. Siden vi ikke har bil til vanlig har jeg ikke lyst å kjøpe DVD-spiller, men vet jeg tidligere har sett slike festeanordninger for Ipad. Så da er spørsmålet mitt om de er . Ipad Mange har kjøpt seg Ipad eller andre typer nettbrett, og disse kan også brukes i bilen. De fleste festeløsningene plasserer Ipaden bak et . Påskeferien er her (jippii) og vi skal kjøre en lengre tur i bil.


Det er ingen problem så lenge datteren vår får spille på ipaden, da går det som en . Pad ble sluppet løs i USA, installerte Doug Bernards en iPad i bilen . Beskytter effektivt og holder din iPad i god stand.

Med tilrettelagte fester i bilen kan du bruke iPad som videosystem i bilen. Møt Mercedes iBusiness, et lite innblikk i hvordan fremtiden kan se ut når bilen blir koblet sammen med iPad og lignende produkter. Ny iPad-holder gir ro i baksetet på bilen.


Lange kjøreturer kan være en utfordring for barna i baksetet, men med en ny og fleksibel . Pad er slikt sett det enkleste – det er et godt utvalg av tilbehør tiltenkt. Selv om jeg ikke er den største Apple-fan'en, så ser jeg nytten av en slik i en bil med litt lite funksjoner interiørt. Du lar vel ikke barna dine sitte slik i bilen?


Det kan få fatale konsekvenser, sier Trygg Trafikk. Sammenlign tilbud på Ipad i bilen i kategorien Tilbehør til tablet fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Tilbehør til tablet ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg