onsdag 28. oktober 2015

Gratis e bok

GRATIS: Ei god bok behøver ikke koste noe - heller ikke på nettbrett,. Mindre kjent er det kanskje at du også kan låne e-bøker på samme . Vi selger både lydbøker og ebøker, krim og romantikk, bestselgere og billigbøker.

Les og lytt til bøkene i våre apper for iPa . Nedenfor følger en oversikt over gratis og tilnærmet gratis e-bøker, både norske. Det finnes mange nettsider som har e-bøker en fritt kan lese på nett eller laste. Bibliotekets katalog har lenker direkte til bøkene som er tilgjengelig som e-bok.

Last ned en million e-bøker gratis. For å se om en bok er tilgjengelig for fri nedlasting må du først søke deg frem, og se etter valget download . Bokhylla er gratis tilgjengelig for alle med norsk IP-adresse. Vi viser deg hvor du kan lese gratis bøker på nettet. Se vår oversikt over hvor du kan lese bøker på nett! En forholdsvis omfattende liste over fritt tilgjengelige e-bøker på norsk.


Men nå kommer altså en annen elektronisk bok-løsning inn fra høyre, som bokelskere i andre land bare kan drømme ogratis, elektronisk . NO er det enkelt å nyte ebøker og lydbøker – når du vil og hvor du vil! Du kan enten kjøpe en og en bok eller du kan velge å abonnere på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg