torsdag 8. oktober 2015

Videoredigering mac gratis

Hei Har fått meg GoPro Hero her, og trenger da et bra men enkelt videoredigeringsprogram. Har prøvd Final Cut Pro, og vet ikke helt. De udvalgte videoredigeringsprogrammer er fantastiske til videoredigering.

Hvis du ejer en Mac kan du downloade programmet gratis i . Rediger ferievideo, beskytt PCen og Macen mot virus og ta backup. FAVORITTPROGRAMMER: En liste over gratisprogrammer vil aldri kunne være helt komplett. Både Mac- og Windows-brukere har tilgang til enkle og effektive videoredigeringsprogrammer gratis i operativsystemet, men felles for disse er .

Vi har testet forskjellige programmer, inkludert gratisprogrammene iMovie som følger med i Mac OS X og Windows Movie Maker som følger . Best programvare for videoredigering 20are listed here. Check best video editing software for mac, windows and PC. Gratis redigeringsverktøy for lyd og video.


Enten du skal klippe litt i en konfirmasjonsfilm, eller lager podcast, så finner du det du trenger her. OS er operativsystemet som gir mer kraft til alt du gjør på Macen. Programmet har revolusjonerende videoredigering, omfattende funksjoner for organisering av medieinnhold og utrolig ytelse som er optimalisert for . Brenne video nesten i alle formater, Tilpass DVD med gratis DVD-meny maler. Det profesjonelle nivå videoredigering programmet for Mac datamaskin er den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg