torsdag 15. oktober 2015

Sja skjema

OBS: Nummerer deloppgavene, hva som kan føre til en uønsket hendelse og mulige forebyggende tiltak slik at det blir klart hvilke som hører sammen, se skjema . Vurder deloppgavene i fht brannfare, skader, . Gjennomgang av arbeidsprosess og SJA skjema.

SJA-ansvarlig: (navn, sign.) Dato: Kort beskrivelse av aktiviteten: Ansvarlig for aktiviteten: (firma). I tillegg gis generelle krav til når SJA skal gjennomføres. SJA skjema i appendiks E benyttes når en gjennomgår hovedtrinnene i SJA møtet. Dette dokumentet er basert på STY-60157 rev. Utskriften er en kopi av dokumentet.


Siste revisjon finnes i det elektroniske . SJA er et hjelpemiddel for å unngå uønskede hendelse. BRANN: Tlf:1SIKKER JOBBANALYSE(SJA) AMK: Tlf:113. Skjemaet kan brukes både manuelt og elektronisk. Skjemaet revideres av Mo Industripark AS. BRANN: Tlf:1SIKKER JOBBANALYSE(SJA).


Ansvarlig for gjennomført sikker jobbanalyse(SJA).

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Plan for SJA og dokumentasjon på gjennomførte SJA. Signerte sikkerhetsbestemmelser for hver enkelt arbeidstaker på byggeplass. Sikker Jobb Analyse utføres systematisk og i samsvar med praksis. Sikker Jobb Analysen dokumenteres i Skjema for SJA som signeres av . Skjema for loggføring av Sikker Jobb Analyser (SJA).


Sikker jobb analyse (SJA) - skjema Ren energ'. Prosjekt l Kunde: Reinenergi SJA nr: 1. Rutine for utarbeidelse av sikker jobbanalyse(SJA). Samordning av verne- og miljøarbeid på arbeidsplass . SIKKER JOBBANALYSE (SJA) (alle bygg- og anleggsfagene).


Skjema for sikker jobbanalyse (SJAskjema).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg