torsdag 11. januar 2018

Spill ryktet går

Ryktet går Brettspill er hviskeleken på papir! Trekk en oppgave, skriv ned ordet på blokken din og tegn det på neste ark. Sammenlign priser på ALF Ryktet Går Brettspill.

Spiller Familiespill, Ritspel Ikke Ekspansjon Anbefalt aldersgrense: år Ikke Reise-versjon. Trekk en oppgave, skriv ned ordet og tegn. Send så blokken videre til neste spiller.


Det blir alltid mye latter og god stemning når vi spiller Ryktet Går.

Det viktigste i dette spillet er å ha det moro, og på det punktet innfrir Ryktet Går . Hvor lenger klarer man å gjette og tegne riktig? Ryktet går er morsomt for hele familien (fra år). Kåret til årets selskapsspill 201 fikk terningkast i VG . MEKANIKK: Kreativitet TEMA: Abstrakt ANTALL SPILLERE: - 8. OPPGITT SPILLETID: minutter, BESKRIVELSE: Spillerne har en . Norges mest solgte spill har blitt voksent! Spillprinsippet er det samme; tegn, gjett og send videre.


Se beste pris på Ryktet Går Brettspill.

Kategorier Spill og spillutstyr Kort- og brettspill . Ryktet går er en ekstra morsom hviskelek på papir! Trekk en oppgave, tegn ordet og la send blokken videre til nestemann som skal skrive hva .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg