mandag 8. januar 2018

Macbook air vekt

Se spesifikasjonene for MacBook Air, hva som følger med i esken,. Høyde: 3–cm; Bredde: 3cm; Dybde: 2cm; Vekt: kg. Sammenlign Mac-modeller - Apple (NO). LED-bakbelyst Retina-skjerm; GHz tokjerners Intel Core.


Størrelse og vekt kan variere avhengig av konfigurasjon og produksjonsprosess. Flash-lagring bidrar til å gjøre MacBook Air utrolig tynn og lett - under cm tykk og med en vekt på så lite som 1. Siden flash mangler bevegelige deler, . TEST: MACBOOK AIR VS MACBOOK PRO RETINA 13. Den første Macbook Air rystet markedet for bærbare datamaskiner da. Air er ikke lenger unik verken når det kommer til utforming, vekt, lyd . FIN I SOFAEN: Den slanke, bærbare MacBook Air egner seg godt til.


Størrelse: 3x 2x 3-cm; Vekt: kg; Pris: 10. Det ble ramaskrik da de i 20lanserte MacBook Air; en syltynn. Med en tykkelse på centimeter og vekt på drøye 9gram, ser den mer . MacBook Air er en ultraportabel bærbar Macintosh fra Apple Inc.


For å redusere maskinens størrelse og vekt fjernet Apples ingeniører en del . MacBook Air er teknologisk helt i teten, bare med ett unntak. Med en vekt på kun kilo og den velkjente strømlinjede og glatte designen i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg