mandag 22. januar 2018

Fjernstyre ipad

Mulighet for å fjernstyre en iPad fra Winows-PC? Mobil-appene-du-kan-fjernstyre-dingsene-dine-med-164544b. Med TeamViewer-fjernstyringsappen for Androi iOS, Universell Windows-plattform og BlackBerry kan du enkelt fjernstyre datamaskiner. Fjernstyr Universal Windows Platform- og Android-enheter (selv uten tilsyn). Følg så stegene på skjermen for å sette opp PC-en for fjernstyring.


Fjernstyr TV-opptakene fra nettbrettet og mobilen22. GUIDE: Foreldrekontroll på nett11.

Gratis Android-app lar deg fjernstyre Samsung-telefoner fra en PC. Du kan styre Keynote-presentasjonen fra en kompatibel iOS-enhet ved hjelp av Keynote Remote. Men det er faktisk ganske utrolig at man kan fjernstyre en fullverdig . En ældre mand i familien har fået en Ipad. Jeg plejer at hjælpe ham med hans bærbare via Teamviewer.


Vet at det finnes applikasjoner for å styreremote men . Data til musikk Fjernstyring av Spotify på pc, ved hjelp. Data hardware Styre pc fra tablet? Fjernstyr TV-en med mobilen - Klikk.


Sveen kan fjernstyre det meste i huset sitt på. Det holder ikke å kjøpe en iPad og så tro at du kan fjernstyre kaffetrakteren . Det finnes flere klienter for å fjernstyre Windows- og Mac-maskiner fra. Pad-applikasjon for fjernstyring . Nå kan du snart kjøpe app´en DSLR Camera Remote HD til iPad og ta. Samtidig er det lagt til en funksjon til å fjernstyre videoopptak med et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg