tirsdag 30. januar 2018

Ekspress spiker

Ekspress spiker har mye av det samme bruksområdet som spikerplugg. Ekspress spiker er laget av gulkromatert fjærstål og sitter ved ren friksjon mot betongen. Når ekspress spikeren slås inn i et forboret hull presses den noe sammen, for igjen å ekspandere når den sitter på plass.

Den parallelle ekspansjonen langs . Ekspresspiker har mye av samme bruksområde som spikerplugg. Den er laget av gulkromatert fjærstål og sitter ved ren friksjon mot betongen. Splitthylse til å feste treverk til betong.


Dette er førstevalget hvis du skal feste spikerslag eller annet treverk til betong.

Ekspress-spiker FNH er for rask og økonomisk innfestning. Dacromat-belagt spiker av herdet fjærstål. Bruksområde: Tre underkonstruksjoner . Feste spiker i leca rustikkmur byggevideo byggevideor video murevideo. Riktig spiker og skrue til riktig bruk er viktig og hos Byggmax finner du et stort utvalg . ESSVE Ekspress spiker er beregnet for enkle- re montasjer og for gjennomstikksmontering i betong, tegl eller naturstein.


Ekspress spiker egner seg der det . ESSVE Ekspress spiker er beregnet for enklere montasjer og for gjennomstikksmontering i betong, tegl eller naturstein. Ekspress spiker egner seg der det stilles . Det forbores med bor tilpasset dimensjon . Avhengig av bruksområde er det en rekke fordeler som gjør betongskruen ideel for alle lette, midlere og tyngre laster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg