fredag 12. januar 2018

Parabol splitter

Mangler du en parabol splitter eller skal du bruke en ny? Besøk 123elektronikk og se vårt brede utvalg i parabotilbehør. Fra parabolen til stua er det ikke lange strekket, kanskje 5m slik ledningen er lagt.

Det ser ut til at parabolen bare har en utgang til dekoder. HD PVR 5720-SX Parabol dekoder fra Canal Digital. Splitte signal fra Parabolinnlegg24.


Forbruker › Data og InternettBufretLignendeMå vel bruke en slik multiswitch da?

Eller holder det med en slik splitter? TV-signaler, er dette stedet for deg. Vi har en rekke tilbehør og utstyr til antenne og parabol for mottak av digital-TV. Har kun en kabel inn i huset fra parabol så gikk til innkjøp av en splitter. Sjekker signalmåler og dette har blitt litt dårligere enn med en kabel, styrke på . Mangler du et parabol splitter eller skal du bruge en ny?


Besøg avXperten og se vores brede udvalg i paraboltilbehør. Fra parabol til dekoder går det to kabler. Det går en coax kabel ned til TV'en i kjelleren.

Prioritets-switch for tilkobling av doble satellittmottakere til en kabel. Når den prioriterte mottakeren slås av, velger bryteren automatisk den andre mottakeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg