fredag 19. januar 2018

Gear s3

The Gear Shas the aesthetics of a truly premium watch with advanced features built right into the watch design. That's why it's so easy and effortless to use the . Gear Skan fort bli vel stor for mange å ha på armen.

En av grunnen til størrelsen er den store og gode skjermen på tommer. Den koreanske elektronikkgiganten Samsung lanserte onsdag kveld etterfølgeren til sin Gear S2-smartklokke på et stort . Samsung Gear Ser først og fremst en flott klokke. Den er også en helt ok smartklokke.

Se beste pris på Samsung Gear SClassic. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Samsung Gear Ser en tidløs smartklokke. Frontier har et helt rått design, mens Classic har som navnet antyder et mer klassisk design. Samsung Gear SFrontier smartklokke kommer i et slitesterk design som kombinerer brukervennlighet med eleganse.


Med klokkens moderne funksjoner og . Samsung Gear Ser en verdig konkurrent til Apple Watch men halter fortsatt på programvarebiten. Gear Shar estetikken til en sann førsteklasses klokke med avanserte funksjoner direkte bygget inn i klokkens design. Det er derfor det er så enkelt å bruke .

Sammenlign priser på Samsung Gear SFrontier Smartklokke. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg