mandag 29. januar 2018

Lønnsslipp krav

Du kan nok ikke kreve erstatning for manglende arbeidskontrakt og lønnslipp, men du har krav på en oppsigelsestid i alle fall. Ved utbetaling av lønn skal arbeidsgiver gi deg lønnsslipp som beskriver lønn,. Arbeidsmiljøloven stiller krav til at bruk av prestasjonslønn ikke skal bidra til at .

Informasjon-til-utenlandske-arbeidstakere-Om-skatt-skattekort. BufretLignendeNår din arbeidsgiver utbetaler lønn, skal du samtidig få en kvittering (lønnsslipp) som viser bruttolønnen og hvor mye skatt som er trukket. Baren der jeg har jobbet nå i ett år deler ikke ut lønnsslipper hver måned hvor vi kan se hvor mye vi har tjent. Nå har jeg ikke fått slipp for hvor .

Skattedirektoratet krever at lønnsslipper må inneholde fødselsnummer for å være. Mange arbeidstakere sjekker aldri lønnsslippen, og mye av grunnen kan være. Det betyr at alle arbeidsgivere må inkludere fødselsnummer på lønnsslipper for å tilfredsstille kravene i skattelovgivningen. Har mast om lønnsslipp hele veien,men bare blitt møtt av dårlige unnskyldninger.


Så står uten lønnslipp for hele 2009. Ifølge arbeidsmiljøloven har alle krav på en skriftlig arbeidskontrakt, selv om de bare. Du har krav på en lønnsslipp som viser hvor mye du har tjent, hva du har . Alle som arbeider og får lønn har krav på en lønnslipp hvor opplysninger om bruttolønn, skattetrekk og nettolønn er. Hvis du vil lære mer om de ulike begrepene, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg