onsdag 6. desember 2017

Skjerm til pc

Se vårt utvalg av PC-skjermer i alle prisklasser. Vi dekker de fleste behov innen PC-skjerm. BufretVi har årelang erfaring med PC-skjermer og public display.

Utvalget er bredt og variasjonen stor. Velg blant LE 4K, curved eller en gaming-skjerm med G-sync . Datamaskiner tilbehør › PC-skjermerBufretLCD-skjerm (flatskjerm) er for tiden dominerende ved bruk av stasjonær PC, CRT-skjermer (bilderørsskjermer) er nesten ikke lenger i produksjon. Denne modellen er en av de beste ultrabrede skjermene vi har testet.

Skal du ha en knallbra spill-skjerm er dette en meget het kandidat. En viktig del av en PC er skjermen. På markedet finnes det drøssevis av alternativer som varierer fra rundt tusenlappen til opp i flere titalls tusen . Dell har lansert sin første OLED-skjerm til PC7. Slik er Samsungs råtass-skjerm for PC7.


ANBEFALING: Dette er PC-skjermene du bør velge14. GUIDE: TV-skolen: Slik kobler du PC-en til flatskjermen13. Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker.


Kjøp PC-skjermer direkte fra lagerhylla hos NetOnNet.

Vi er nettbutikken som selger elektronikk fra kjente merkevarer til lave priser. PC-skjerm til den gamle stasjonære datamaskinen din, eller vil du kanskje ha en skjerm som du kan koble til den bærbare PC-en for å få utvidet . Koble inntil seks ekstra skjermer til PC-en din! Du kan for eksempel bruke én skjerm til å jobbe på, en annen til å vise e-poster, og en tredje til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg