mandag 18. desember 2017

Earkiv

MAVOD – Modernisering av ArkivVedlikehold og Overføring til Depot (tidligere kalt eArkiv). Arkivverket utreder for tiden hvordan arkivvedlikehold og overføring til . Nytt mandat for eArkiv-prosjektet.

På bakgrunn av tilbakemeldinger fra Digitaliseringsrådet og Difi om å skynde oss langsomt og gjøre en . Det som tidligere het eArkiv-prosjektet har fra juni 20fått tittel MAVOD. Fra midten av 1980-årene har offentlige arkiver i økende grad blitt . La oss sikre fortiden til virksomheten, så du kan fokusere på fremtiden. Arkiv er hukommelsen til virksomheten. Kombinerer du Public 360° med eArkiv 360°, får du et separat e-arkiv hvor du periodisk kan avlevere journalførte dokumenter som du av ulike grunner ikke . Med nye virkemidler skal vi oppnå mer brukerrettede tjenester og en mer effektiv offentlig sektor. Arkivverkets eArkiv-prosjekt er … Les videre . Innføring av eArkiv som en felleskomponent i offentlig forvaltning.


Arkiv åpner for automatisert overføring av arkivmateriale fra dagligarkiv. Hvilke utfordringer skal eArkiv løse og for hvem? Forvaltningen (inkl. kommunene) har behov og utfordringer.


Riksarkivet har nå publisert innholdet i budsjettforslaget til Kulturdepartementet. De foreslår innføring av eArkiv som en felleskomponent i offentlig forvaltning. Eavisen er en fullverdig, elektronisk versjon av papiravisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg