fredag 22. desember 2017

Gøye brettspill

Det vil si av alle de brettspillene vi testet så var dette de som testerne. De morsomme og til tider rare fysiske utfordringene satte igang både . Dragen sover dragen sover, i sitt lune hi.

Den er ikke farlig, bare du plukker øgler varlig. Men man kan jo, men man kan jo, aldri være trygg! Dere trenger ikke si TP, spørsmålene er for vanskelige.


Voksne mennesker som spiller brettspill.

Morsomme brettspill - Forbruker, jus og økonomiinnlegg20. Her er de beste familiespillene - KK. Se vår store test av brettspill nyheter. Begge spillene kjennetegnes av at de er morsomme, engasjerende og at de har en god fremdrift. Noen av oss spiller kanskje også mye kort- og brettspill, men hvilke spill.


Vi har testet noen brettspill og kommer med noen anbefalinger til brettspill til småbarnsfamilier. Her er en test av brettspill for småbarnsfamilier . Jeg lurer på om dere kan tipse meg om noen bra brettspill som. Tenker at vi kan ønske oss til jul, men kjenner ikke til så mange spill, utenom ludo, monopol og fantasi.

Det slippes ca 1nye brettspill i året og for å guide i denne jungelen av morsomme og mindre morsomme aktiviteter har vi i TV hjelper deg . Jeg elsker å spille brettspill, det gjør gjerne en bra kveld enda bedre, så da. Og du, tips til andre brettspill til venne- eller familiekvelder mottas med takk :-).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg