onsdag 6. desember 2017

Starte egen blogg

Lurer du på hvordan du kan starte din egen blogg, og kanskje også tjene penger? Du har lyst til å starte med blogging, men hvor skal du starte? Det er ikke alltid like enkelt å starte med noe nytt, og derfor tenkte jeg å.

Hallgeir Gustavsen står bak pappabloggen pappasblogg. Han har to tips å komme med til dem som tenker på å starte opp en blogg. Hvis du bestemmer deg for å starte egen blogg, er det en mulighet at du ikke vil tjene all . I denne guiden skal jeg lære deg hvordan du kan starte egen blogg med tilhørende og eget domene.

Alt slik at du unngår de kjipe bloggfellene, mange . Skal du starte en blogg er det viktig å ha et par ting i bakhodet helt fra starten slik at du. Slik setter opp en blogg med WordPress. Få din egen blogg og les andre blogger på Norges største bloggsamfunn. Lær hvordan du skal lage din egen blogg her!


Når du får en god idé er det fristende å kjøpe et domene, lansere bloggen og starte med publiseringen. Hva om livet ikke var så seriøst som du trodde det var? Hvordan starte for deg selv uten å . Nå gir hun tips til andre som ønsker å starte en blogg.

Skal du for eksempel lage blogg med eget domene og skape din helt egen stil, eller skal du bruke en bloggtjeneste som har ferdig oppsett? Her får du hjelp til å opprette din egen blogg, og de mest generelle innstillingene og funksjonene i bloggen. Bruk menyen over for å gå gjennom punkt for punkt, . Du kan nå starte med skrive et nytt innlegg, poste et bilde eller . Syv tips til hvordan du får lesere til bloggen din.


Bloggeren Sigve Indregard har skrevet et eget innlegg på indregard. Start forsiktig, med for eksempel et innlegg i uken. De tøffeste gutta har eget domene med frittstående blogg, og vi viser deg hvordan.


Wix har alt du trenger for å lage og administrere din egen blogg, helt gratis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg