torsdag 21. desember 2017

Ladbare batterier

Her finner du et stort utvalg av ladbare batterier. Disse kan erstatte alle ordinære engangsbatterier - dette til tross for at ladbare batterier har en lavere . Fagstoff: De oppladbare batteriene kan lades opp igjen når spenningen begynner å avta.

Ved oppladningen blir elektrodereaksjonene tvunget til å gå motsatt . Et mer smidig og miljøvennlig alternativ rett og slett. De ladbare batteriene våre har en høy kvalitet og finnes i en mengde varianter, som for eksempel AA, AAA . Her finner du vårt utvalg av oppladbare batterier i størrelsene AA, AAA, C og samt 9V, 6-7V, spesialbatterier og industribatterier.

BufretLignendeNiMh-batterier med lav selvutlading. Beholder av ladingen i ett år. Det beste alternativet for produkter som brukes sporadisk over lang . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Ladbare batterier med kapasitet på 23mAh.


Det finnes oppladbare batterier som varer tre år i en røykvarsler. Men det beste er å bruke vanlige batterier, og bytte disse hvert år.

Andre generasjons NiMH-batterier som beholder ladingen svært lenge, er ladet ved kjøp og kan lades opptil 5ganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg