tirsdag 7. november 2017

Ubetalte regninger

Noen firmaer lar andre gjøre den jobben for seg, de har altså solgt din ubetalte regning til et inkassoselskap. Uansett hvem som sender deg inkassovarsel, må . Spørsmålet mitt er; hvordan det er mulig å spore ubetalte regninger? Jeg er klar over at det er mulig å kontakte skolen, men jeg vil også forsikre meg om at jeg . Nordmenn skylder til sammen milliarder kroner i ubetalte regninger, mer enn noen gang. Men bedriftene har blitt flinkere til å gjøre opp for . Oppdaget nylig at samboeren min har gitt faen i å betale regninger, og ser ut til at han fortsatt gir faen. Jostein Lunde (23) fra Fredrikstad jobber som truckfører, er deltidspappa for sønnen Storm (3) og har en nettoinntekt på 22.


Mange har opplevd å stå igjen med regninger, som de ikke klarer å betale. Men hvilke muligheter har du egentlig for å låne penger til ubetalte . Dersom du har ubetalte regninger mottar du en påminnelse sendt til din mailadresse. Du kan også se alle dine fakturaer og om de er.


Alle som betaler regninger vet at tiden etter årsskiftet er en krevende tid. Flere store regninger har en tendens til å komme samtidig, . Gjeldsrådgiver og advokat Wenche Wiblemo forteller at klienter kommer med søppelsekker fulle av ubetalte regninger når de søker økonomisk hjelp. Få oversikt over alle ubetalte regninger.

Første skritt er å få oversikt over alt du skylder. Dersom du har uåpnede fakturaer, si til deg selv at i dag er dagen til å se .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg