fredag 3. november 2017

Innsamling av klær

Klær som gis til Fretex selges og deles ut via Frelsesarmeens sosiale arbeid. BufretLignendeHvor kan du gi til UFF? UFF har utplassert innsamlingsbeholdere over hele Ny Type UFF Tøjinsamlings Container landet.

Du vil kjenne dem igjen på fargen . Vil du gi bort klær til flyktninger via Frelsesarméen? Det er mulig å sende klærne i posten, og å sende klær på denne måten er gratis ut oktober. Samme sted som vi arrangerer sport aktiviteter, har vi klesutdeling.

Vi mottar veldig gjerne klær i alle størrelser. Kolstadgata 1 ovenfor Tøyen Kiwi Kontaktperson: Usman Habib Tlf: 49VI SAMLER INN KLÆR FOR SYRISKE FLYKTNINGER HJELP OSS Å HJELPE . Innsamling Kristiansan Vennesla og Setesdalen! Innsamling av klær til Krigsområdene i Øst Ukraina! Klær av alle slag Barn voksne Sommer . Hun tar også imot sekker med klær som THK kjører til Ukraina.


Innsamling i Skånvik , Etne, Sandeid , Ølen og Skjold . For at handlelystne skal ha noe å putte i posene på lørdag, håper diakon Birthe Øverby på stor oppslutning om klesinnsamlinga i kirken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg