tirsdag 28. november 2017

Kokkelimonke spill

Kokkelimonke er et av de mest populære selskapsspillene på markedet, og i denne jubileumsutgavne får du to spill i ett! Kokkelimonke følger opp suksessen som et hysterisk morsomt selskapsspill,. Kokkelimonke var et morsomt partyspill når det er usikkert på hva slags spill som .

Kokkelimonke Brettspill er et underholdende bløffespill, der man forsøker å få de andre spillerne til å tro på de mest utrolige og oppfinnsomme usanne . Gå til Spillet, bakgrunn og regler - Underholdnings- og selskapspillet Kokkelimonke ble. Den norske versjonen av spillet ble utviklet og utgitt første . Id=544BufretLignendeHva mener tyskeren med ordet Bauchspeicheldrüse og australieren når han sier claggy on your waggy?

Kokkelimonke er spillet der du trekker frem kreative . BESKRIVELSE: Fra esken: Ta med deg en spillklassiker på reisen! I dete underholdende spillet Kokkelimonke gjelder det å finne forklaringer til . KOKKELIMONKE, et kort sammendrag: + år. Velg en av spillerne til å lede spillet.


Spilleren trekker et kort, velger en kategori, og leser . Kokkelimonke er et underholdende bløffespill, der man forsøker å få de andre spillerne til å tro på de mest utrolige og oppfinnsomme usanne forklaringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg