mandag 13. november 2017

Boccia spill

Boccia er et boulespill, og er beslektet med bocce og petanque. Disse spillene stammer fra kulespill som ble spilt det gamle Roma. Enkelt å lære, enkelt å spille, gøy å være med på!

Dersom det er mest hensiktsmessig tillates spill på m bane. Dette gjelder ikke NM som skal spilles på m bane. Boccia er et morsomt spill som enten kan spilles individuelt eller med lag.


Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp.

Det kjente Boccia spillet er alltid en klassiker, spill i hagen eller i parken. Kast den lille kula og se hvem som kaster nærmest. Boccia, utendørs presisjonsspill for to personer eller to lag. Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Det finnes flere spill som ligner på petanque, og disse kalles ved et fellesnavn for boule.


Det som er mest kjent i Norge er boccia, andre spill er Jeu Provencal og . Boccia - Det klassiske spillet med plastkuler. Rykter kunne fortelle at boccia opprinelig kom fra Egypt.

Grekerne tok spillet med seg til Hellas og det spredte . Spill dette velkjente og engasjerende kulespillet som har sin opprinnelse i landene rundt Middelhavet. Boccia minner om spillet boule og kan spilles i alle aldrer. Det klassiske spillet går ut på å man skal kaste ballene så nær den lille kulen som mulig. Et herlig spill og spille med venner og famile ute i en park eller hage. Esken inneholder doble og en jack.


Her er det presisjon og konsentrasjon som skal til for å slå motstanderen din. Bruk din PS motion controller til å kaste boccia baller nærmere grisen. Lek ute i sommer - prøv et av disse spillene. Boccia er et spill som kan dateres helt tilbake til romerne, ifølge. Spill et engasjerende kulespill med opphav i landene rundt Middelhavet.


Spill i hagen, i lekeparken eller på stranda. Boccia kan spilles individuelt eller med lag på 2 . SAUHERAD Hørte grendehus, Hørte, kl. Ett lett ballspill som alle kan være med på og alle er . Med stevnet menes; hele stevnet (ev. over flere dager).


Med kamp menes; omganger ved lagspill, omganger ved individuelt spill. Kelkoo har samlet fra en rekke forskjellige nettbutikker som selger Boccia online! Boccia-spill i bæreveske, pent brukt.


Beskrivelse: Komplett Boccia-spill i bæreveske, pent brukt. Generell info: Prisen er inklusiv mva.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg