mandag 20. november 2017

Simcity spill

Det er ikke det at SimCity er et dårlig spill men det er ikke et spill laget i ånden til de opprinnelige spillene. Den moderne utgaven av SimCity er . Hvert nye SimCity-spill har introdusert nye funksjoner og muligheter,. SimCity er alt innebygd i veisystemet i nye SimCity.


Enspillermodus lar deg spille SimCity offline – når som helst, hvor som helst, uten behov for en Internett-tilkobling. Du kan fortsatt kose deg med flere byer i . Nå har hver eneste sim i SimCity-verdenen betydning, et hjem å gå til, en arbeidsplass for.

SimCity video games from Electronic Arts, the source for the highest rated and exciting titles like SimCity and SimCity Rush Hour. Sim City er et spill fullt av skiftende historier og skjebner for ulike borgermestere, og hvis du bygger flere byer vil du se at alle har sine unike . I bunn og grunn er det nettopp det nye SimCity handler om – prøving og. Maxis-spill; lettforståelig og polert. SimCity er et videospill som ble skapt av Will Wright. I tillegg kommer andre Sim-spill som SimEarth, SimFarm, SimLife, SimAnt, SimIsle, . The defining city simulation is back!


Create the city you desire and make the choices that shape your city and power the Sims within it.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg