onsdag 8. november 2017

Billig gaming skjerm

Vi har årelang erfaring med PC-skjermer og public display. Utvalget er bredt og variasjonen stor. Velg blant LE 4K, curved eller en gaming-skjerm med G-sync .

BufretAcer G246HLFB gaming skjerm (sort). Acer G246HLFB gaming skjerm (sort). Datamaskiner tilbehør › PC-skjermerBufretLCD-skjerm (flatskjerm) er for tiden dominerende ved bruk av stasjonær PC,. Billig, rask og sterkt lys, men med halvbra kontraster og dårlig synsvinkler .

Denne modellen er en av de beste ultrabrede skjermene vi har testet. Skal du ha en knallbra spill-skjerm er dette en meget het kandidat. Data › Datautstyr › PC-skjermFinn billigste PC-skjerm her.


Er det baklysblødning på skjermene deres. Gikk til anskaffelse av en gaming skjerm fra BenQ for litt siden, noe av det værste jeg har vært borti, . Ny skjerm til gaming - 144hz 1440p? Hjelp til kjøp og salg av PCinnlegg11.


BufretASUS MG248Q GAMING MONITOR.

Utrolig 1Hz oppdateringsfrekvens; Lynrask responstid på ms. Kjøp Skjerm og monitor hos Expert. Jeg har nettopp kjøpt en 144Hz skjerm og velger derfor og selge min BenQ LED 60Hz Gaming skjerm. Skjermen har en oppløsning på 1920x1080 . Her kan du lese hvilken PC-skjerm som er kåret til best i test 2016-2017. Det er altså ikke den beste skjermen for gaming eller avansert fotoredigering som vi.


Men – når du kjøper dataskjermen på Internett, får du den atskillig billigere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg