tirsdag 14. november 2017

Chromecast norge

GODT UTVALG: I forhold til da Chromecast kom til Norge for halvannet år . Kjøpt deg Chromecast uten helt å vite hvordan du bruker den? Den ble offisielt lansert i Norge for et halv år siden og høstet en firer på vår . Chromecast (2.gen) - Plugg Chromecast inn i HDMI-porten på din TV og strøm tusenvis av videoer og filmer, millioner av sanger, spill spennende spill eller vis . Chromecast Ultra krever: en TV med en HDMI port, et Wi-Fi- nettverk eller en tilgjengelig Ethernet-tilkobling og en kompatibel datamaskin . Nye Chromecast kommer i gøyale farger – og blir rund! Til å begynne med blir Chromecast tigjengelig i lan hvorav Norge er ett av dem.

Nå har Chromecast endelig blitt lansert i Norge19. En blogg som samler informasjon vedrørende Chromecast i Norge. Ulikt andre lignende tjenester streames ikke innholdet via en enhet som man styrer . Den første Chromecast-modellen åpnet en hel ny verden for dem som ikke hadde en smart-TV, og ikke ville investere i en Apple TV.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Chrome OS, 19x 108 Sort, Vekt. HBO Nordic er tilgjengelig på Chromecast.

Chromecast: Du kan streame HBO Nordic direkte til din TV gjennom Chromecast via din PC, Mac, Android- eller . Viaplay er Nordens ledende video - og underholdningsleverandør av serier, filmer, sport og innhold for barn. Viaplay knytter deg til underholdningen du elsker, . Du kan strømme serier og filmer både via Chromecast og Apple TV, men hvilken bør du velge? Chromecast og siste versjon av Apple-TV vil ligge under mange.


Chromecast Audio er bitte liten, men forvandler et hvilket som helst. En stor fordel i forhold til Apple TV, som er svært populær i Norge, er at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg