mandag 13. november 2017

Da konverter

Den er et selvsagt tilbehør til flatskjermer . Vi forhandler kvalitetsmerker innen høyttalere, hjemmekino, stereo, TV, .

Med en DAC kan du få skikkelig hi-fi-ly enten musikken spilles fra datamaskin, CD-spiller eller nettverksspiller. Nederlandske Metrum Acoustics har laget en DAC som bryter med den gjengse oppfatningen av hvordan digitale signaler skal oversettes og behandles. Du har derfor mye å tjene på å konvertere digitalsignalet på utsiden av datamaskinen, ved hjelp av en ekstern DAC med USB-inngang.

Dette er en DAC som er en reisevennlig variant. Konverter digitale og analoge lydsignaler med en DA konverter. En DA konverter kan enten konvertere et digital coaxial eller et optisk SPDIF lydsignal til et . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Legger til at jeg er ganske grønn. It's design, unique specifications, . En DAC kan forbedre lyden på både PC-en og mobilen.


Bokstavene DAC står for Digital to Analog Converter - på norsk digital til . RMEs SteadyClock sørger for minimalt med . Jostein;) Er det da det samme somme et vanlig lydkort?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg