onsdag 26. april 2017

Vektorisert

Derimot vil, for eksempel, et fotografisk bilde med alle sine nyanser ikke la seg representeres ved vektorisering. For å skape vektorgrafikk kreves det spesielt . De som skal trykke profilen ville helst ha den vektorisert. Jeg vet hva vektorer er, men hvordan får jeg laget logoen med det? Hvordan lage egen vektorisert logo?


Noen som kan hjelpe, trenger en logo vektorisertinnlegg18. Hvordan konvertere fra bitmap til vektor. Det er mulig å vektorisere illustrasjoner fra papir og punktgrafikk. Hvordan lager man vektoriserte bilder?


Hva er det egentlig, og hva er forskjellen på det og en vanlig. Fikk beskjed av trykkeriet om at de . Prøver både i Illustrator og Photoshop CSå finne ut hvordan gjøre et jpg bilde til en vektorisert illustrasjon, f. Jeg har en logo i jpg-format, men jeg vil ha den vektorisert slik at den kan forstørres uten at den blir uskarp. En vektorisert bildefil er en fil laget med såkalte baner som er lagret som matematiske utregninger i motsetning til for eksempel et bilde der man . Når man spør klienten om en kopi av nåværende logo, skjer det ofte at man blir tilbudt filen i et filmformat som er uegnet eller lite ønskelig for prosjektet eller . LogoTrollet utfører vektorisering og omvandler pikselbasert design til vektorisert logo.

Finnes vel fortsatt ingen programmer som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg