mandag 24. april 2017

Henting av vrakbil

Blien må hentes til biloppsamleren. Noen tips når det gjelder vraking av biler? RFC Bilberging tilbyr pålitelig og profesjonell kjøp av vrak bil når din bil har kjørt sin siste mil.

Har du en vrakbil du ønsker å bli kvitt? Vi henter den hjemme hos deg, kontakt oss for et tilbud! KRITERIER FOR KJØP AV VRAKBILER Bilen må ha vært . Vi henter vrakbiler i Oslo, Akershus og Kongsvinger området!

Vi henter både dag, kveld og helg! Vi leverer bilen til godkjent mottak! Hold musepekeren over help- tegnet for tips til utfylling . Vi henter din vrakbil gratis i hele Østfol og har til enhver tid ca biler til. Vi tar på oss alle kostnader når det gjelder henting av biler som skal til oss.


Bestill henting her: SKJEMA ved andre spørsmål, send en mail til: post(at)bilpant. Borettslag og andre grunneiere: skriv ut en plakat! Vi tar i mot vrakbilen din, har du ikke mulighet til å levere den hos oss selv så henter vi den gjerne for deg.


Bestillingsskjema for henting av bil til vraking:.

I vårt nye og moderne behandlingsanlegg blir bilene miljøsanert på beste måte. Alle anlegg for mottak av vrakbiler er underlagt strenge regler fra myndighetene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg