fredag 7. april 2017

Feste ipad bil

Felix RoadShow bilstativ for iPad. Hoderem og QuickClip-feste for GoPro. Siden vi ikke har bil til vanlig har jeg ikke lyst å kjøpe DVD-spiller, men vet jeg tidligere har sett slike festeanordninger for Ipad.

Så da er spørsmålet mitt om de er . Hvordan fester dere nettbrett sikkert i bilen? Beskytter effektivt og holder din iPad i god stand.

Pad-en i bilen er et sikkerhetsspørsmål. Holderne er ganske enkle å feste, det er bare å finne et bra sted og trykke den på plass. Og jeg vil gjerne ha den i bilen, men vet ikke helt . Skal du ha den kuleste gadgeten i bilen din akkurat nå, er det iPad som. Og den skal selvfølgelig ikke ligge og slenge eller være festet på . Pad og andre nettbrett har etter hvert blitt en fast følgesvenn for mange. Bør være standardutstyr hos alle bileiere med iPa iPad eller Samsung Galaxy.


Finnes det noen gode produkter for feste av iPad på fremsetene på. Monterer du nettbrettet i baksetet, kan bilkjøringen i ferien bli lettere.

Det man har sett med flere av dvd-spillerne for feste på hodestøtte er at . Datteren vår er bare rundt år så hun skal sitte bakovervendt lenge enda, og da er det veldig populært å se film på iPad i bilen som . Fest nettbrettet i baksete på bilen med Vogels TMM 1Seat Mount. Pad Air til det perfekte underholdningssystemet i bilen. InCarBit er et solid feste om du vil bruke iPad som kinoskjerm i baksetet på bilen.


Universal iPad-holder til bil som festes til nakkestøtten på forsetet. Universal holder til nettbrett og ipad Kraftig kontruert universal nettbrett holder. ECE-Rkollisjonstestet og godkjent. IPAD: Bilunderholdning for Jakob og Birk anno 2012: Ipad med spill for.


Australske Wallee lager også et stilig feste til baksetet, men er noe dyrere. Forøvrig ville jeg aldri tatt sjansen på å montere en iPad-holder for . Er du på jakt etter biltilbehør til din iPad Mini? Nakkestøtte Bilholder - iPad Mini, iPad Mini iPad Mini 3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg